En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Aile ve büro kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne kapıların taliı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle vasıtasız temastan değil tütün solunmasından kaynaklanmaktadır.

Kanatlar içre birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki tütün, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini kösteklemek veya mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kanat Yangın Kapısı adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda uyanıklık edilmesi müstelzim tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli Yangın Çıkış Kapısı ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince hangi strüktürlarda yangın bapsı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Report this wiki page