En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri yüz kapılar beis görmez.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve orantılı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, birden ziyade insanın aculca çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması fehvaına gelir.

Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu yangın kapısı sağlamlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi keyfiyet takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz evet.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan müstacel konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse mecmu ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa işlem adımları çoğu kez şunları dâhilerir:

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Ivedili çıkış kapıları gestaltsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Report this wiki page